Moliendo Kahvelerde Geçerli %25 indirim fırsatı Ürünleri Gör
Anasayfa
Ara
Sepetim
Kampanyalar
Üyelik
Kahve.com tarafından 13-04-2022 tarihinde yazılmıştır.
Dakika

Kahve nereye gidiyor? Nelere dikkat etmeliyiz?

Kahve.com olarak kalitemizden ödün vermeden uygun fiyatlı nitelikli kahveye erişimin yaygınlaştırılması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.
KAHVE NEREYE GİDİYOR?

NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

KAHVE PİYASALARINDA
NELER OLUYOR?

Tüm dünya ve ülkemizde gıda fiyatlarında yaşanan gelişmeleri bizler de kaygı ile izliyoruz. Bildiğiniz gibi kahve tropik kuşakta yetişen, petrolden sonra en çok ticareti yapılan hammaddedir. Kahve borsalarında işlem gören ticari kahvelerin fiyatları ile nitelikli kahvelerin fiyatları arasında farklar olmakla birlikte genellikle paralel hareket ederler.

Aşağıda, son bir yıl içinde Amerika’daki ICE Borsasında işlem gören ticari kahve fiyatlarının Türk Lirası cinsinden fiyat hareketini görebilirsiniz. Bir yılda ticari nitelikteki yeşil kahvenin kilosu Türk Lirası bazında %227 arttı.

Bunun yanı sıra, ambalaj, akaryakıt, enerji ve işçilik gibi diğer üretim girdilerinin fiyatlarındaki artışlar her gıda ürününde olduğu gibi kahvenin de fiyatlamasına yukarı yönde etki etmektedir

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ürünlerimizin fiyatlarındaki değişim, dünya kahve piyasasındaki artışların oldukça altında kalmıştır

Örnek vermek gerekirse; çok satan ürünlerimizden Moliendo Guatemala Yöresel Kahvesinin fiyatı son bir yılda %60, Moliendo House Blendin fiyatı ise sadece %44 artmıştır.

DİKKAT ETMEMİZ
GEREKENLER

Firma olarak ürünlerimizi makul ve ulaşılabilir fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz. Bu zor dönemde size birkaç tavsiyede bulunmak isteriz.

  • Kahvenizi kendiniz yapın. Termos ile kahvenizi taşıyabilirsiniz. Evde, ofisinizde basit ve uygun fiyatlı demleme ekipmanlarıyla çok hızlı kahve yapabilirsiniz.
  • Su/kahve oranına uyun. Fazla kahve kullanmayın.
  • Piyasalarda dikkat çekecek kadar ucuz ürünlere temkinli yaklaşın. Unutmayın, nitelikli her ürünün olması gereken bir taban fiyatı vardır.
  • Kahvelerinizi ambalajında veya kahve saklama kaplarında saklayın. Bayatlamamasına özen gösterin.
  • Tüketiminiz kadar kahve alın.
  • Ürün aldığınız firmayı araştırın, hakkında bilgi edinin. Sosyal medya kanallarından ziyade, üretim şartlarını, ürünleri hakkında yapılan yorumları öğrenin. Taraflı yapılan yorumlara dikkat edin.
  • Organik kahve tüketiyorsanız üreticisinden organik ürün sertifikasını talep edin. Firmalar bu sertifikayı talep ettiğinizde vermek zorundadırlar. Birçok yerde organik adı altında organik gıda üretim sürecine uymayan kahveler sunuluyor. Çok yakında Moliendo Organik Kahvelerini sizlere sunacağız. Çiftliğinden, lojistiğinden, üretimine kadar her adımı Organik Ürün Üretim kurallarına uygun olarak süreci oluşturduk.
  • Hawai Kona, Jamaica BLM vb. dünyada her yerde pahalı satılan kahvelerdir. Bu kahvelerin ucuz olanlarına şüphe ile yaklaşınız.

Kahve.com olarak kalitemizden ödün vermeden uygun fiyatlı nitelikli kahveye erişimin yaygınlaştırılması için üzerimize düşen sorumluluk ve fedakarlıkları, bugüne kadar olduğu gibi yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

Bu içeriği paylaş
Kahve.com Sanal Hediye Kartı
Sevdiklerinize Kahve.com Hediye Kartı armağan edin, Kahve.com’un nitelikli kahve ve kahve ekipmanlarından beğendiklerini kendileri seçsin.
Hediye Kartı Tutarı
Hediye Etmek İstediğin Kişinin Bilgileri
Hediye Kart Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Alırken
  • www.kahve.com’dan alınan hediye kartları sadece online mağazasında (kahve.com) kullanılabilir.
  • Sipariş formuna yazdığınız e-posta adreslerinin doğruluğunu kontrol ediniz.
  • Formu eksiksiz doldurduktan sonra "SEPETE EKLE" tuşuna basıp hediye kartı siparişinizi tamamlayın.
Aldıktan sonra
  • Siparişiniz onaylandıktan sonra satın aldığınız hediye kartı, istediğiniz kişinin e-posta adresine gönderilir.
  • Hediye kartının görüntülenip kullanılabilmesi için gönderilen kişinin e-postası ile kahve.com’a üye olması gerekmektedir.
Kullanırken
  • Hediye kartı ile verilen siparişlerde, aynı anda birden çok hediye kartı kullanılamaz.
  • Hediye kartları tek kullanımlıktır, kalan tutar için yeni kart oluşturulamaz.
  • Hediye kartı ile sipariş verirken en az kart tutarı kadar sipariş oluşturmanızı ve kart tutarının tamamını tek siparişte kullanmanızı öneririz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.